Feesten met
familie & vrienden

Wij weten raad met groepen

Groepen zijn bij ons van harte welkom! Zoekt u een bijzondere locatie voor uw familiedag of verjaardags- of babyborrel? Een jubileum vieren zonder geregel en gedoe? Het Stadspaviljoen en het naastgelegen Stadswandelpark vormen samen een unieke locatie voor bijzondere gelegenheden. En dat alles tegen vriendelijke prijzen. Bel of mail naar info@stadspaviljoen.nl

Borrelen

Drankjes met de juiste happen

Borrelen kun je bij het Stadspaviljoen als bij geen ander. Heerlijke koude pilsjes in schone glazen. Prachtige grote gepolleerde wijnglazen en de juiste bitterballen. Uiteraard uit te breiden met de heerlijkste hapjes.

Recepties

Grote of kleine groepen

Wij maken van uw receptie een relaxte aangelegenheid. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd. U hoeft alleen maar aanwezig te zijn in uw mooiste kleren. De rest regelen wij.

Feesten

Intiem of in een grote zaal

Wij van het Stadspaviljoen houden wel van een feestje en denken met elke generatie mee. Rustige achtergrond muziek, een swingende live band of een spetterende DJ. Het kan allemaal.

Catering

Onze keuken op locatie

Wilt u onze vertrouwde kwaliteit op locatie genieten? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen uw buffet of diner op elke gewenste locatie met de hoogstaande kwaliteit van onze chefs zoals u deze gewend bent.

De oerbrabantse borrel

Agenda

Zalen

Een besloten diner voor een intiem gezelschap of een stijlvol feest met 300 gasten? Dat kan! We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in Het Stadspaviljoen. Daarom denken wij graag mee over een passende invulling en ambiance van uw gelegenheid.

zalen-overzicht