Chef’s special
3 gangenmenu Stadspaviljoen ( en een beetje van u zelf)
Dit 3 gangen diner is zorgvuldig samen gesteld door onze koks en van alle gemakken voorzien.
Hoe werkt het?
Doormiddelen van wat kleine instructie zet u in een handomdraai een heerlijk diner op tafel.
De kosten van dit menu zijn € 37,50 p.p.
U kunt dit menu via de mail bestellen minimaal 1 dag van tevoren.
Het menu bestaat uit :
Voorgerecht
Gegrilde Japanse kippendijen
teriyakisaus, bosui en sesam
Of
Mango kerriesoep met gamba
cremé fraîcheu
Hoofdgerecht
Chateaubriand (voor 2 personen)
melange van groenten, aardappelgratin en truffelsaus
Of
Tournedos
melange van groenten, aardappelgratin en truffelsaus
Of
Kabeljauw met tapenade van zongedroogde, witte wijnsaus en een groenten melange
Of
Rode puntpaprika met wilde rijst, groenten, noten en roombrie
Nagerechten
Chocoladetaart met witte chocolademousse