- Nieuws

Chef’s special

3 gangenmenu Stadspaviljoen ( en een beetje van u zelf)
Dit 3 gangen diner is zorgvuldig samen gesteld door onze koks en van alle gemakken voorzien.
Hoe werkt het?
Doormiddelen van wat kleine instructie zet u in een handomdraai een heerlijk diner op tafel.
De kosten van dit menu zijn € 37,50 p.p.
U kunt dit menu via de mail bestellen minimaal 1 dag van tevoren.

 

Het menu bestaat uit :
Voorgerecht

Gegrilde Japanse kippendijen
teriyakisaus, bosui en sesam

Of

Mango kerriesoep met gamba
cremé fraïche

Hoofdgerecht
Chateaubriand (voor 2 personen)
melange van groenten, aardappelgratin en truffelsaus

Of

Tournedos
melange van groenten, aardappelgratin en truffelsaus

Of

Kabeljauw met tapenade van zongedroogde, witte wijnsaus en een groenten melange

Of

Rode puntpaprika met wilde rijst, groenten, noten en roombrie

Nagerechten
Chocoladetaart met witte chocolademousse