- Events, Nieuws

Kerst 2018

KERST STADSPAVILJOEN EINDHOVEN 2018

Beste gast,

Kerst 2018 staat weer bijna voor de deur!

Kerstavond zijn wij gesloten, maar eerste- en tweede Kerstdag zijn wij vanaf 16.00 uur geopend. Wij bieden u een culinair buffet waarbij onze chef-koks René en Dennis zelf “live” zullen koken. Er wordt afgesloten met een spectaculair dessert-buffet. De tafels zijn exclusief voor U de gehele avond gereserveerd, zodat U op Uw gemak bij ons de Kerst kunt vieren. Mijn team en ik zullen er voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Ook kinderen zijn van harte welkom, in de Elzentzaal kunnen zij spelen onder begeleiding van een kinderjuf.

Reserveren is uiteraard gewenst.

Paul van Beek
Team Stadspaviljoen

 

 

PROGRAMMA:

16.00 uur  :  restaurant open

17.00 uur   : Opening buffet

19.00 uur  :  Opening dessert-buffet

20.00 uur  :  Einde warm/koud buffet

20.30 uur  :  Eind dessert buffet

 

PRIJZEN:
Volwassene en kinderen vanaf 12 jaar 49,50 euro
Kinderen van 5 tot 12 jaar                     23,50 euro
Kinderen van 0 tot   5 jaar                       Gratis

Alle prijzen zijn exclusief drank

 

 

Kerst 2018    buffet

 

Soepen

Kreeftensoep

Bospaddenstoelensoep

 

KOUD

Gerookte zalm met een rauwkost van komkommer en paprika en créme fraiche

Parmaham met een salade van zongedroogde tomaatjes en zwarte gemarineerde olijven

Spiegel met gerookte forel en makreel met een mosterd dille saus

Cocktailtjes van Hollandse – en Noorse garnalen en krab

Wildpasteitje

Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Saladebar met diverse salades, dressings en toppings.

Bij het buffet serveren wij kruidenboter, roomboter, een assortiment van luxe brood

 

WARM

Aan buffet getrancheerde Ossenhaas met peper of stroganoffsaus

Gebakken zeewolffilet met kreeften jus

Á la minute gebakken Black Tiger gamba’s met fijn gewokte groenten en oestersaus

Oosterse kip met geroosterde groenten

Aan het buffet getrancheerde Beenham met cumberlandsaus

Huisgemaakte Wildpeper

Stoofpeertjes, Rodekool, Aardappelpuree

Spaghetti All”Aglio Olio

Gebakken aardappels met rozemarijn & Zeezout

Verse Frietjes

Aardappelgratin met truffelsaus

 

DESSERT

Chocolademousse van pure chocolade uit België

Tiramisu met 43 LIKEUR

Apple crumble met vanille saus

Div. Dessert taartjes

Vers Fruit

Diverse Soorten ijs

Buffet van Binnen-Buitenlandse kazen met diverse garnituren