- Nieuws

KERST STADSPAVILJOEN EINDHOVEN 2016

Beste gast,

Kerst 2016 staat weer bijna voor de deur!

Kerstavond zijn wij gesloten, maar eerste- en tweede Kerstdag zijn wij vanaf 16.00 uur geopend.
Wij bieden u een culinair buffet waarbij onze chef-koks René en Dennis zelf “live” zullen koken. Er wordt afgesloten met een spectaculair dessert-buffet. De tafels zijn exclusief voor U de gehele avond gereserveerd, zodat U op Uw gemak bij ons de Kerst kunt vieren. Mijn team en ik zullen er voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Ook kinderen zijn van harte welkom, in de Elzentzaal kunnen zij spelen onder begeleiding van een kinderjuf.

Reserveren is uiteraard gewenst.

Paul van Beek

Team Stadspaviljoen

 

PROGRAMMA:

16.00  uur  :  restaurant open
17.00  uur   : Opening buffet
19.00  uur  :  Opening dessert-buffet
20.30  uur  :  Einde warm/koud buffet
21.00  uur  :  Eind dessert buffet

 

PRIJZEN:

Volwassene en kinderen vanaf 12 jaar          49,50 euro
Kinderen van 5 tot 12 jaar                             23,50 euro
Kinderen van 0 tot   5 jaar                             Gratis

Alle prijzen zijn exclusief drank

 

Kerst  2016    buffet

Soepen

Kreeftensoep
Wildboullion

KOUD

Gerookte zalm met een rauwkost van komkommer en paprika en créme fraiche
Parmaham met een salade van zongedroogde tomaatjes en zwarte gemarineerde olijven

Spiegel met gerookte forel en makreel met een mosterd dille saus

Hollandse en Noorse garnalen,huisgemaakte cocktailsaus

Sushimi van tonijn met kikoman en wasabi

Vitello tomato met kappertjes, dun gesneden rode ui, tonijn mayonaise

Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas

Diverse rauwkost salades

Bij het buffet serveren wij kruidenboter, roomboter, een assortiment van luxe brood

 

WARM

Aan buffet getrancheerde Ossenhaas met een krachtige wildsaus

Gebakken zeewolffilet met kreeften jus

Á la minute gebakken Black Tiger met taugé, sugarsnaps, Oosterse saus

Oosterse kip met geroosterde groenten

Aan het buffet getrancheerde Beenham met honingmosterd saus

Huisgemaakte Wildpeper

Stoofpeertjes,Rodekool,Aardappelpuree

Spaghetti All”Aglio Olio

Witte rijst

Roseval aardappels, met rozemarijn & Zeezout

Verse Frietjes

 

DESSERT

Chocolademousse van pure chocolade uit België

Tiramisu met 43 LIKEUR

Apple crumble met vanille saus

Kaneelijs, vanille-ijs

Div. Dessert taartjes

Vers Fruit

Diverse Soorten ijs

Assortiment Binnen-Buitenlandse kazen