Heerlijk eten
zonder poespas

Wij zijn vandaag geopend vanaf 10:00

Menukaart

Stadspaviljoen icon

Bij het stadspaviljoen kun je lekker eten! In de ochtend kun je hier terecht voor een heerlijke espresso met een stuk taart. ’S middags en ’s avonds iets lekkers van de lunch of dinerkaart. Begeleid door een lekker glas wijn of een lekker koud biertje. De keuken is open tot 21h. Onze gerechten zijn zonder poespas. Eenvoudig, maar van hoge kwaliteit. Onze menukaart wijzigt regelmatig, met de seizoenen. Geen flauwekul, gewoon lekker eten.

Lunchkaart

Een snelle business- of romantische endless-lunch

De keuken is vanaf 11.00 uur open voor een broodje of een lekkere uitsmijter. Ook hebben we heerlijke salades voor de bewuste eter. Zondigen met een StadsBurger is ook een feest.

 Lunchkaart


Diner

Familiefeest, receptie of bruiloft

Vanaf 12:00 kan er gebruik worden gemaakt van de dinerkaart. Onze chefs werken met mooie producten en alles is kersvers. Probeer onze klassiekers: tournedos, saté, spare ribs of de huisgemaakte Stads-burger. Alles is even lekker!

Dinerkaart

 

Wijnkaart

Naast onze mooie huiswijnen hebben we nog een aantal Grand-cru’s en nieuwe wereld wijnen op de kaart staan. Met een goed glas wijn en fijn gezelschap kan de avond niet meer stuk!

Wijnkaart