Feesten met
familie & vrienden

Wij weten raad met groepen

Groepen zijn bij ons van harte welkom! Zoekt u een bijzondere locatie voor uw familiedag of verjaardag, receptie of ander gelegenheid?Het Stadspaviljoen en het naastgelegen Stadswandelpark vormen samen een unieke locatie voor bijzondere gelegenheden. Het stadspaviljoen verstaat de kunst van het aanpassen. Wij hebben oprechte belangstelling in jou wensen, eisen en voorkeuren. Vanuit kennis, ervaring en creatieve ideeën vertalen wij dan jullie feest, receptie of andere gelegenheid naar een onvergetelijk moment.
Bel of mail voor meer informatie.
info@stadspaviljoen.nl

Borrelen

Drankjes met de juiste happen

Borrelen kun je bij het Stadspaviljoen als bij geen ander. Een heerlijke koude pilsjes of een goed glas wijn onder het genot van een Bourgondische bitterbal. Uiteraard uit te breiden met de heerlijkste hapjes.

Recepties

Grote of kleine groepen

Wij maken van uw receptie een relaxte aangelegenheid. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd. U hoeft alleen maar aanwezig te zijn in uw mooiste kleren. De rest regelen wij.

Feesten

Intiem of in een grote zaal

Wij van het Stadspaviljoen houden wel van een feestje en denken met elke generatie mee. Rustige achtergrond muziek, een swingende live band of een spetterende DJ. Het kan allemaal.

Catering

Onze keuken op locatie

Wilt u onze vertrouwde kwaliteit op locatie genieten? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen uw buffet of diner op elke gewenste locatie met de hoogstaande kwaliteit van onze chefs zoals u deze gewend bent.

De oerbrabantse borrel

Agenda

Zalen

Een besloten diner voor een intiem gezelschap of een stijlvol feest met 300 gasten? Dat kan! We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in Het Stadspaviljoen. Daarom denken wij graag mee over een passende invulling en ambiance van uw gelegenheid.

informatie

zalen-overzicht