loader image
Tussen de hoge bomen..

Over ons

Écht genieten doe je in de woonkamer van Eindhoven. Dit staat niet voor niets op onze monumentale gevel vereeuwigd. We willen dat iedereen zich thuis voelt, het maakt niet uit of u voor een borrel, lunch of diner komt. We zorgen altijd dat we een passend plekje hebben

Ultieme totaalbeleving

We streven naar de ultieme totaalbeleving, daarom staan gastvrijheid en service hoog bij ons in het vaandel. Gezellig met vrienden, familie of kennissen een drankje drinken en een hapje eten? Ontsnap uit de drukke stad in het stadspark van Eindhoven, stap het groene park in en kom borrelen bij Stadspaviljoen.

Adembenemende locatie

Geniet van een heerlijk diner gecombineerd met een bijpassende wijn van onze uitgebreide wijnkaart. Alles voor een unieke beleving in hét stadspark van Eindhoven, een adembenemende locatie in het groene hart van Eindhoven. In de warme zomermaanden kunt u bij ons aangenaam vertoeven op ons terras gelegen aan de achterzijde van het eeuwenoude pand.

Onbegrensde mogelijkheden

De mogelijkheden op deze locatie zijn onbegrensd vier uw verjaardag, personeelsfeest of receptie in het Stadspaviljoen. Alles wordt tot in de kleinste details perfect geregeld, samen zorgen we voor een onvergetelijke dag.

Werken bij

Ben jij een harde werker, alert en service gericht? Dan zoeken wij JOU! Een lunch, borrel, diner, verjaardag, personeelsfeest of een receptie. Samen met je lieftallige collega’s bezorg je gasten de beste dag van hun leven bij het Stadspaviljoen.

Werken bij Stadspaviljoen