Comfortabel presenteren

Het Stadspaviljoen beschikt over drie mooie en ruime zalen, waarvan één met een groot, privé-terras. De ruimtes zijn aaneen te schakelen en daardoor geschikt voor zowel grote als kleine bijeenkomsten. Twee extra zalen bieden ruimte aan 100 personen in theateropstelling en 25 in vergaderopstelling. Ideaal voor vergaderingen, presentaties en lezingen. Audiovisuele faciliteiten zoals beamers of microfoon worden op verzoek door ons verzorgd.

Vergaderen

Grote of kleine groepen

Door onze centrale ligging leent het Stadspaviljoen zich uitstekend voor vergaderingen. Altijd voorzien van goed eten en drinken. Op verzoek zorgen wij voor presentatie apparatuur.

Borrelen

Drankjes met de juiste happen

Borrelen kun je bij het Stadspaviljoen als bij geen ander. Heerlijke koude pilsjes in schone glazen. Prachtige grote gepolleerde wijnglazen en de juiste bitterballen. Uiteraard uit te breiden met de heerlijkste hapjes.

Presentaties

Voor produkten of diensten

Door onze flexibele zaalindelingen, leent het Stadspaviljoen zich goed voor presentaties en lezingen. We voorzien de zaal van een theateropstelling, een grote beamer met scherm en de juiste geluidsinstallatie.

Bedrijfsfeest

Speciaal thema of jubileum

Wij zijn veelzijdig. Als je wat te vieren hebt met je bedrijf kun je bij het Stadspaviljoen terrecht. We ontvangen het personeel met een gulle lach en zorgen ervoor dat ze niets tekort komen. Eten, drinken, feesten!

De oerbrabantse borrel

Agenda

Zalen

Een besloten diner voor een intiem gezelschap of een stijlvol feest met 300 gasten? Dat kan! We willen graag dat iedereen zich thuis voelt in Het Stadspaviljoen. Daarom denken wij graag mee over een passende invulling en ambiance van uw gelegenheid.

Informatie

zalen-overzicht